Alla inlägg den 18 april 2010

Av Emma - 18 april 2010 21:40

Ojojoj, vilken helg!

Kan inte säga annat än att jag är trött som tusan idag!


Fredags blev det fest och utgång, mkt mkt trevligt :)

En lite smått galen kväll måste jag säga, många goa skratt fick jag mig om inte annat ;p Sen finns det väl alltid saker man kanske inte borde göra, men man lever bara en gång ;)

Igår väckte klockan mig halv 9, det stod barnvaktning på schemat...Kan ju säga att jag va riktigt riktigt sleten, men de gick fint iaf :) Va hemma igen vid halv 5, då tänkte jag sova en stund men kom inte alls till ro för alla tankarna bara snurrade runt i huvudet sen fredagskvällen.

Till slut bestämde jag mig för att gå upp till Linda och hänga med ut, det behövdes bara 1 grogg och 2 cider innan jag va rund under fötterna ;p

Den lugna kvällen för min del blev rätt så mkt mer än lugn kan jag ju säga, dock va inte mingel allt för mkt att hänga i julgranen igår!

Skulle valt compa ist, men det kan man ju inte veta i förhand :p

Jag o Linda va ungefär lika sletna när det va dags att åka hem, hon som aldrig somnar på bussen somnade också, skrämde skiten ur mig så jag bet mig i tungan när hon väckte mig ;p

Somnade som en slagen hjälte när jag la huvudet på kudden sen!


Uppvaknandet idag va väl ingen höjdare....kvart över 7 vaknar jag av att grannens hundar ylar :( Sen hade jag riktigt svårt o somna om trots att jag va allt utom pigg!

Så nu kan man säga att jag är dödstrött!

Har bara tagit de lugnt idag, va iväg o handlade och va på mormors grav innan idag med päronen sen blev det grillning hemma hos dom! :)


Nu ska jag kolla klart på filmen sen ska jag krypa ner o hoppas attt jag får sova till jag vaknar av mig själv imorn :)

Känns som att jag behöver lite mer än 3-4 timmars sömn ;p

Imorn ska jag till sjukhuset en sväng...drop-in på röntgen...nått nytt måste de va ;p Sen får man se hur länge man får sitta där o vänta!

Får väl gå inom jobbet en sväng också när jag ändå är där och visa att jag lever ;)


Trevlig kväll! :)

Ovido - Quiz & Flashcards