Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Tankar o annat

Av Emma - 27 januari 2009 00:32

Sitter här med min halsduk o flecetröja o fryser som en gris!

Var ute o flyttade på bilen innan, kom på att det faktiskt är tisdag imorn och då städar dom gatan jag alltid parkerar på!


Gjorde även ett tappert försök att sova...gick inte allt för bra, blev pigg så fort jag la mig ner!

Trots detta så sitter jag här o orkar knappt hålla ögonen öppna nu....

Har varit så här fruktat trött i flera veckor nu :S


Lite mkt tankar i min lilla hjärna kanske?

Funderar över vad jag vill och hur jag känner inför vissa saker!

Jag är glad att jag har valt att flytta tillbaka till svängsta, för ja, det är nog där jag hör hemma trots allt, det är där jag spenderat 20 år av mina 24 :p

Funderar även väldigt mkt över norge....jag vill ha ett jobb mer än något annat i världen just nu!

Mår så jävla psykiskt dåligt av att bara vara hemma o klättra på väggarna, har blivit lite av vardag att gråta flera gånger dagligen av all energi jag lägger på att längta efter ett jobb och undra när i helvete det är MIN tur!

Nu vet jag att jag inte ska gnälla...för jag har precis jobbat i 7 månader...

Men innan dess var jag arbetslös i 1 ÅR!

För 2 år sen fanns det liksom inte på min världskarta att vara arbetslös...jag hade aldrig kunnat tro att JAG skulle vara en av alla dom andra, som sa hur svårt det var att få ett jobb....då fattade jag inte...men nu gör jag!

Hade man kunnat dra tillbaka klockan o göra vissa saker ogjorda så ja...men det har någonstans gjort mig stark som människa!


Det enda som finns i min hjärna nu, förutom flytten, är längtan/drömmen om ett jobb, något meningsfullt att göra om dagarna!

Att få jobba betyder verkligen allt för mig, jag mår så jävla bra när jag får tjäna mina egna pengar o verkligen göra skäl för dom!

Det känns inte okej någonstans att sitta hemma o leva på andra...för på sätt o vis är det ju det jag gör...Jag går på a-kassa...saken är bara den att jag betalar för att få a-kassa...och har gjort sen jag va 17 år, men det känns ändå inte okej eftersom att jag ser ner på alla som lever på andra!

Alla borde vara villiga att jobba, dom som kan alltså....Jag fattar inte hur man kan tycka det är tråkigt att försörja SIG SJÄLV!

Kunna unna sig saker man verkligen VILL ha/göra o veta att det är MINA PENGAR jag gör detta för!


Ni som inte vill jobba, utan leva på bidrag och andra hela livet....Ni får gärna förklara hur ni tänker kring livet o meningen med det?!?

Skulle vara intressant o veta!

Nu menar jag inte folk som inte KAN, utan som INTE VILL!

Go natt!


 
 
Ingen bild

Anna

27 januari 2009 05:04

Ser ner på de som lever på andra? Kanske just därför du är där du är idag. Vad ger dig rätt att se ner på andra? (Man får det man förtjänar brukar det heta!) Om du nu gillade ditt jobb så mycket det du hade för 2 år sedan) varför slutade du då jobba där? Alltså, varför säga upp sig när man trivs?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 21 mars 2012 17:25

Ja nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen! Anledningen är väl egentligen mest för att jag känner att jag behöver skriva av mig, få ner mina tankar till ord, det är ett sätt för mig att hantera jobbiga och positiva saker. Dom senaste vec...

Av Emma - 24 oktober 2011 19:40

Jag har rätt länge....nästan ett år funderat på att börja plugga. Främst har det varit USK som lockat mig, eller kännts mest lockande, eftersom jag vill ha en utbildning för att öka chansen till fast jobb och bättre lön! Inte för att jag vill plugg...

Av Emma - 5 oktober 2011 10:34

Idag är det onsdag, en grå och tråkig onsdag. Hade önskat fint väder nu, speciellt imorn när begravningen är, men så blir det nog inte....men jag hoppas fortfarande!   Dom senaste dagarna har varit riktigt pissiga om man nu får säga så. Tårar...

Av Emma - 27 september 2011 10:07

Oj! Det var längesen jag skrev här! Tiden bara springer iväg och det gäller att hänga med ;)   Det har väl egentligen inte hänt så mycket, det har blivit mest jobb och slapp :) En runda till Göteborg i sommras, men annars inget.   Jag ...

Av Emma - 10 april 2011 10:46

Har tänkte skriva i många dagar, men sen har jag glömt bort det eller fått nått annat att göra :)   Nu känns livet lite lättare igen faktiskt :) Jag har fått jobb som Personlig assistent i olofström, så imorn gör jag min första jobbedag :D Är...

Ovido - Quiz & Flashcards